torstai 25. marraskuuta 2010

3 months!

Päiviä!!
Minulle ei oikeastaan hirveän hyvää kuulu. Sunnuntaina olin pukenut Megumille hänen stock-kengät, ja toinen niistä on tooosi tiukka. Sitten kun olin niitä vetämässä jalasta pois, niin kyllähän se kenkä irtosi "säärestä", muuttei "jalasta". Jalka nimittäin jäi sisään kenkään D: Isäni sai sen omilla keinoillaan pois, mutta siinä meni nyt muovimurusia jonnekkin lattialle jotka on ihan pieniä, eikä niitä sieltä ny sitte ongita. Olen Megumin omistanut noin 3 kuukautta, ja sitten menee kroppa rikki. HUOM! Tiedän että jotkut teistä ajattelevat "Ei tommosen pikkukakaran kantsi ostaa mitään nukkeja kun se rikkoo ne heti!" , mutta minun mielipide on että kropat ovat huonosti valmistettuja ja stock-kenkä oli liian tiukka. Otsikon "3 months!" ei kuitenkaan tule siitä että olisin omistanut Megumin kolmea kuukautta, vaan siitä että TASAN kolmen kuukauden päästä täytän 12 vuotta, elikkäs 25.2. !!
Kuvat jotka otin Megumin rikkinäisestä jalasta, ovat niin kökköä laatua ettei niitä voi julkaista. Sen sijaan julkaisen vähän nukkekuvia :)

Jonkun verran jouluista tunnelmaa :)


"Ooh, jäitä?"


Rauhassa loikoilua, kunnes....

...kaadutan lumeen ja ihmetellään miksi tuli kylmä.


Sitten mentiin sisälle lämmittelemään..


Ja sitten takas ulos.


Siinä ne! ^^
Mitenkös teillä lukijoilla on muuten sujunut? :) 
Kommentteja? :)4 kommenttia:

 1. Kivoja kuvia ~ Voi Megumia, aijotkos obitsun ostaa?

  VastaaPoista
 2. Ihana tyttö sinulla! Tosi kivoja, jouluisia kuvia^^

  VastaaPoista
 3. candyprincess. : Kiitos, no kaipa pitäisi sellainenkin hankkia
  Prinsessa Ruusunen : Kiitos!

  VastaaPoista
 4. Totta :s Mulla on sellaset punaset stock-kengät, ja Susan jalka on menny jotenkin ''rikki'', tai näin.. en viiti kauheesti niitä ees enää käyttää, se toisesta kengästä on kulunu sitä väriäki pois ku oon ahtanu siihe jalkaa niitä ;DD

  VastaaPoista