lauantai 8. syyskuuta 2012

Who needs swag when you can have Gangnam Style?Hola!
Viikko on taas mennyt nopeesti. Tiistaina koko 7-luokka oli "luokkaretkellä", ja meidät jaettiin kymmeneen ryhmään. Kaikissa muissa ryhmissä oli tyyliin viis tyttöö ja viis poikaa, ja sit mun ryhmä oli minä + kaheksan poikaa...juu, ei ollu jäätävää yhtää ei. No, oli kyllä kiva päivä jäätävyydestä huolimatta. Noi kuvat on stadista lauantailta. Mulla oli kauhee turisti fiilis kun kamera roikkuu kaulassa, ja kuvaan stadii. Muokkailin mun swetarii, mitäs tykkäätte?

Yks juttu mikä mua on jo yli viikon ihmetyttänyt, on että Gangnam Style'stä on tullut super suosittu. Viime viikon torstaina olin autossa papan kanssa ja kuulin tutun biitin. Luulin että se soi vaan mun päässä mut sitten kuulin ihan selvästi: "Oppa Gangnam Style", ja olin ihan mykkä. No ei, en ollu mykkä, enemminkin huusin ja laitoin stereot täysille. Auto tyyliin hyppi kun meillä oli kunnon Gangnam Style bileet autossa. NRJ on tsempannut! NRJ on aina ollut mun lempparikanava, mutta tästä kpop'ista kyllä tuli miljoona plussa pistettä. Gangnam Style'han on ollut parikin viikkoa YouTube'n #100 listalla ykkösenä, ennen Justinia, ja Call Me Maybea, ja ihan kaikkea. Olikohan se sitten tän viikon keskiviikkona kun istuin ruokalassa kavereiden kanssa syömässä. Siinä meidän vieressä alkoi soida Gangnam Style, ja olin ihan "Wooouh, jotkut kuuntelee kunnon musaa." Kyselin niiltä pojilta jotka sitä kuunteli sitten että tieskö ne mitä se on. Ties että se on PSY, mutta ei ne ollut tainneet kpop'ista kuulla. Sitten tanssittiin Gangnam Style'n kertosäkeistöä ihan siinä kaikkien keskellä syödessä. Oli kyllä hämmentävä momentti mulle. Nythän se on tullut NRJ'lläkin tyyliin joka päivä. Ja sitten näin Yotubessa tiistaina Gangnam Style Chatroulette'issa, kattokaa se ;)

Siirrytäänpä perjantaihin sitten. Meillä oli 1,2 km juoksutesti. Mä en oo ikinä ollut mitenkään urheillullinen, oon vaan tanssinut, ja that's it. Saatiin kuunnella musiikkia ja se motivoi mua ihan tosi paljon. Kuuntelin U-Kiss'in Neverland'in ja Obsession'in. Oon ite tyytyväinen tulokseen. Oon oikeastaan aika yllättynyt, olin eka tytöistä, ajalla 6 minuuttia ja 12 sekunttii. Kun meillä oli 100m testi eka jumppa tunti olin tyyliin tokavika tytöistä, joten yllätyin että olin sitten parempi pitkän matkan juoksussa vaikka väsyn helposti.

Huonepostaus tais voittaa tuon erikois-postaus äänestyksen joten se on sitten tulossa!  

Xoxo, Siri 

2 kommenttia:

 1. Haha, taitaa olla yks maailmanlopun ennuste tämäkin. Listaykkösenä ei ole USA vaan Korea prkl ö___ö Kohta popitetaan k-popin sijasta n-k-poppia xD Kyllä. North Korean Pop kehiin ja maailma mukkelis makkelis. Anyways, back to the business, en tiennyt että olet nuori. Tai siis muo vuosia nuorempi. Ihan hauska lisä mauste tähän blogiin. Grr, olen metsästänyt pullo/tölkki keräilijänä tuota JPG colaa joka kaupasta, enkä mistään ole löytänyt! Kerro mistä ostit niin taputan henkisesti♥ Niin ja swetari customisi on suorastaan herkullinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha joo XD
   Juu, oon 13. Se on stockalta. Tosin, mä kyllä halusin sen missä oli se korsetti mutta sitä ei ainakaan ollut sillon sillä stockalla mistä tuon ostin. Thänks ;)

   Poista