torstai 14. helmikuuta 2013

iPhone pics


 


                          
 
                                                               

                                     
 


 


 

Otsikko kertoo kaiken. Hyvää ystänpäivää btw, mun ystävänpäivä asu näkyy ylempänä. Mulla olisi vaikka kuinka paljon tekstiä näille kuville, ja muutenkin kerrottavaa, mutta ei nyt just huvita kirjoittaa, joten taidan jättää tämän tekstin lyhyeksi. Huomisen jälkeen alkaa hiihtoloma, ja musta tulee 14 vähän yli viikon päästä, scaaary. Kolmeen viikkoon ei ole kokeita, joten toivottavasti päivittelisin nyt vähän useammin. Kävin äsken vuoden ensimmäisellä lenkillä. Ihan mukavaa, ja motivoivaa kun latasin yhen juoksu- appin puhelimeen, mutta kyllä mä innolla odotan että lumet sulavat että pääsisin säännöllisesti taas lenkkeilemään. 
Mun piti saada ylä-raudat tänään, mutta ne vaan vaihto ala-rautojen rautalangan, koska se "pää- hammaslääkäri" oli lomalla. Toinen niistä oli niin hyvällä tuulella kun mä olin panostanut ystävänpäivään kukkien kera hiuksissa, ja Ninan piirtämä sydän poskella. Toivottavasti teillä kaikilla oli mahtava ystävänpäivä, koska mulla oli ainakin aikamoinen "Forever Alone" päivä.
Mä en ymmärrä miksi meidän kouluruoka "yhtiö" on alkanut lahjoo meitä kaiken näkösillä herkuilla. Viime viikolla oli hamppareita, tiistaina panukakkuja ja tänään mokkapaloja, no, en ainakaan valita.

Xoxo, Siri ♥

3 kommenttia:

  1. http://haluun-olla-sun-koira.blogspot.fi/2013/02/haasteita.html

    Siellä pari haastetta >:3

    VastaaPoista
  2. Omg, mä hokasin vast just ett toss on mun kengät :33, ja kuinkakohan monta sataa kertaa mä oon tseginy tän postauksen :DD

    VastaaPoista