tiistai 26. maaliskuuta 2013

Adam Lambert 22.3.2013 ♥

Heipsan!
Perjantaina olin taivaassa. Olin niin innoissani heti herättyä, ja nousin helposti hyppien sängystä kuudelta aamulla. Koulupäivä oli vain 5 tuntia, koska lähdettiin aikasin koulusta Hartwalille. 
Oltiin sitten Emman kanssa Hartwallin ulkopuolella noin klo. 13.40. Joten meillä oli lähes 5 tuntia tuskallista jonotusta edessä. Kun saavuttiin sinne, istuttiin vaan maahan aurinkoon ja ajattelin että tästähän tulisi ihan helppoa. Mulla oli melkein jopa kuuma.Istuttiin siinä maassa noin tunti, ja sitten lähdettiin Pasilaan vessaan. Kun tultiin takas Hartwallin edustalle, mentiin enemmän siihen "jonoon". Ei siellä niin ollut mitään varsinaista jonoa. Kaikki oli vaan vähän sikin sokin siellä, mutta kuitenkin siirryttiin siinne lähemmäs sisäänkäyntiä, varjoon. Sillon oli vielä reilu 3 ½ h jäljellä. Sitten se kylmyys iski. Meillä molemmilla meni tunto varpaista, ja ne oli kyllä 3 tuskallista tuntia. Mutta, en nyt halua muistella sitä sen enempää, joten siirrytään eteenpäin. Päästiin sisälle klo. 18.30. Ostettiin nopeesti keikkapaidat ja mentiin narikkajonoon. Jätettiin laukut ja takit narikkaan ja sitten suunnattiin kohti permantoa. Jonotettiin sinne permannolle ehkä noin vartin, joka oli vähän yllättävää. Siinä jonossa sitten tajusin että mun tekemä kyltti Adamille jäi mun reppuun. No, mitäs sitä turhaan lannistua. 

 
Kuva on Adamin instasta (mustavalkone versio), en oo varma mistä tän löysin, oisko ollu adamtopia.com? Mutta, kuitenkin, oikeudet sille kenen tämä lie onkaan. Ympyröin tosta että missä me ollaan "noin" oltu, en oo 100% varma että just tossa, mutta jotain tota luokkaa.


Päästiin sitten vihdoin ja viimein permannolle. En osaa tarkkaan sanoa mihin riviin, mutta ehkä joku kymmenes rivi? Kuitenkin, ihan tarpeeksi lähelle että nähtiin Adamin ilmeet, ja tällee. Oltiin siellä noin klo. 19.10, ja sitten viiden minuutin päästä lämppäri Jannika B alotti. Oli se ihan ok, mutta ei nyt mitenkään erikoisesti mun makuun. Sitten odotettiin vielä joku puoli tuntia Adamia. Kun ne valot himmeni areenalla ja lavan valot alko olemaan vauhdissa, koko areena oli ihan fiilareissa. Koko bändi ja taustatanssijat tuli lavalle, ja sitten viimeisenä Adam. Se oli niin kaunis, komee, täydellinen, asdfghjkl, en kestänyt sitä tunteiden määrää kun näin sen. Keikka alko "If I Had You"'lla. 

                                                     (Kuva adamtopia.com'ista)

Olin ihan fiilareissa, biisi biisin jälkeen. Adam on niin luontainen esiintyjä, että sitä todellakin nauttii katsoa. Ja sehän ei mitään ekstra lavasteita tarvitse, kun pistää itse kunnon show'n pystyyn. Settilista oli kai koko "We Are Glamily" tourin pisin, 22 biisiä. Settilista oli tosi paljon mun mieleen. Vaikka sieltä jäi puuttumaan pari lemppariani, "Strut" ja "Runnin'", niin olihan se ihan mahtava settilista.
Oli niin suloista kun Adam omisti "Broken English"'in Saulille. Onneks sain ton hetken tallennettua ^^
Ja myös toinen hetki joka jäi pysyvästi mieleen oli kun Adam pyöri tuolilla ja ryhdistäytyi sitten sanoakseen: "Raise your hand if you've ever felt different." kaikki laittoivat kätensä ylös, mukaanlukien minä. Sitten Adam sanoi: "Raise your hand if anybody's ever made fun of you." kaikki laittoivat taas kätensä ylös, mukaanlukien minä. Sitten Adam vaan: "That's all of us? F*ckin' bullies!". Sitten se sano että kun on läheisiä ympärillään, ei tuu yksinäinen olo, ja sitten tuli "Outlaws of love". Se oli ainoa kohta keikan aikana kun mulla tuli tippa linssiin. OOL on niin kaunis biisi, ettei mitään rajaa. 
Olin kovasti myös odottanut että kuulisin Adamin puhuvan ja nauravan, koska sen ääni on niin ihana vaikkei laulaiskaan. Adamin nauru on vaan niin maailman söpöin. 

 

Tiesin Adamin laulavan cover biisejä, mutten ollut odottanut näitä. Luulin että kuultaisiin Rihannan "Stay", niinkuin Etelä-Koreassa oltiin kuultu. Mutta olin ihan super hyper ilosesti yllättynyt kun encore alkoi Lenny Kravitz'in "Are You Gonna Go My Way"'lla. Olin niin rakastunut videoon youtubessa, jossa Adam laulaa kyseisen laulun Etelä-Afrikassa, joten oli ihan mahtavaa kuulla se sitten itse livenä. 

Tässä vielä kolme videota jotka kuvasin:Näättekste kuin lähellä olin Adamia? Joku 3-4 metrii...hyvä etten pyörtyny sen kauniista silmistä.Adamin suomi oli niin sulosta. Kattokaa ny kui sulone se oli ku se puhu suomee, ja hyvinhän se näyttää jo sujuvan!Ihana kun teki noita ääniä pyyhkiessään hikeä ;)

Ja sitten oltiin tultu jo loppuun, kun paras biisi oli vielä kuulematta. No, tulihan se "Trespassing" vielä viimeisenä. Ja sitten se oli ohi...mitäs mä nyt teen? Oli ihan kamala mutta ihana tunne keikan jälkeen. Ihana, koska näin ja kuulin Adamin vihdoin livenä. Mutta kamala, koska se oli ohi niin nopeesti. 
Junalla sitten kotiin, ja katoin kuvia ja videoita joita otin. Otin yhteensä yli 200 kuvaa ja videota, ja kuvia oli hyviä varmaan alle 10, mutta ei se mitään, pääasia oli että mä vihdoin näin ja kuulin Adamin livenä.

Tässä parhaat kuvat jotka otin: (huom. kaikki iPhone laatua, joten älkää mitään kauheen hyviä kuvia odottako)

 

Muokkasin vähän...


 
Tää on ehkä mun lemppari...noi housut on btw ihanat, meinasin pyörtyy kun näin noi sitten livenä sen päällää kun olin vaan nähny kuvia.  
That smile ♥ 

Jaaa sitten mun asu, ja mitä ostin:

 
Sori, ei nyt löytynyt parempaa kuvaa...
Trespassing housuissa oli toisessa lahkeessa takapuolella raitoja, maalasin nuo ehkä noin kuukauden sisällä.  
Ja sitten tämä ihana keikkapaita jonka ostin, joka oli myös sitten siellä päällä ♥


 
Tässä vielä tää kyltti joka vietti keikkansa repussa, narikassa...mutta oon aika varma että tää pääsee vielä "käyttöön" tulevaisuudessa ;)

 
Pinssisetti, näitä pinssejä tulee aina hamstrattua...

Siinä oli kai kaikki mitä halusin kanssanne jakaa. Mulla oli ihan mahtava ilta jota en tuu ikinä unohtamaan. Ja nyt jo odottelen Adamin uutta tuotantoa, joka on jo teossa, joten, uutta keikkaa odotellessa.

Xoxo, Siri ♥

1 kommentti: