lauantai 15. syyskuuta 2012

I'll be your platinum, I'll be your silver, I'll be your gold


   








 




    

Heips!
Anteeks, kauheen vaate-painoitteinen postaus kuvien puolesta.
Mistäs alottaisin...Mulla oli keskiviikkona elämäni ensimmäiset jalkapallo turnaukset. En pelaa jalkapalloa missään joukkueessa, mutta pääsin koulun joukkueeseen mukaan. Meillä oli kolme matsia kolme muuta koulua vastaan. Ei oltu kertaakaan treenattu yhessä, saati tiedettiin toistemme nimiä. 
No, kyllä me jotenkin opittiin toistemme nimet. Kaks ekaa matsia oli vähän "treenausta", tai että opittiin kaikkien eri "peli-tyylit". Hävittiin ne kaks ekaa matsia 0-5. Sit oli kahen tunnin tauko kolmanteen matsiin. Käytiin mäkissä syömässä ja keräämässä voimia. Takasin tullessa nähtiin se kolmas koulu jota vastaan meidän piti pelata kun ne pelas toista koulua vastaan. Siinä kun kateltiin niitten peliä niin aateltiin että tää on helppo nakki. Sitten oli vihdoin aika. Niitten asenne ei ollu ihan mistään parhaasta päästä. Kommentoi koko ajan meidän peli-tyyliä. Siinä joku tyttökin ryyty oikeen kun estelin sitä, haha. Ja kun saatiin maali niin ne siinä vaan: "No ei toi ollu ees mikää hieno maali." Haha, ite ei saanu ees maalia. 
Voitettiin ne 4-1. Oli aika huonoja häviäjiä kun ne siinä valitteli ja kommentoi vähän rumasti meille siinä lopussa. No, ei päästy jatkoon, mutta oli iha kivaa.
Sitten bussissa mun kaverin kanssa kuuntelin että joku kuunteli jotain hyvää biisiä. Mietin hetken että mikä biisi se oikeen oli ja hokasin että sehän oli B2ST'in "Beautiful Night". Jammailin siinä hetken ja ihmettelin kuka siellä dösässä kuunteli hyvää musaa. 

Perjantaina menin koulun jälkeen bestiksien kaa kattomaan Magic Mike'a. Haha, oli kyllä tosi hyvä, suosittelen. 
Sitten menin Ninan kaa heseen ja sit nuorisotalolle kymmeneen asti. Oli kiva ilta. 
Ja tänään, lauantaina sain noi iihanat hipsteri housut jotka näin Pinjan blogissa. Aaaivan ihanat, tumblr on saanut mut rakastamaan kaikkea hipster kuosia. Sain sitten myös ton mekon kun oli sellanen osta kolmelkybäl, saat viiden euron lahjakortin. 
Ei tässä tällä kertaa muuta...
Haluutteko muuten huonepostauksen kuvina ja videona?

Xoxo, Siri 


8 kommenttia:

  1. aww siri ihanat housut ja toi panta on niin ihana :3

    VastaaPoista
  2. ole hyvä, ne on ihan sun tyliäsi :3 <3

    VastaaPoista
  3. Ei sitten yhtään villimpää printtiä silmille xD Gosh, jokainen väri ja kuvio samassa kangaspalassa, uskomatonta. Ihan kivan näkösiä kylläkin :D
    Fumiko btw nukkumassa? xD Musta huonepostaus mieluummin kuvina, ja jos mahollista ni toi nukkejen huonekin ois kiva nähä siin sivus vähän tarkemmin :> Onnee kumminkin niihin muihinkin matseihin, liikunta on aina hyvästä ja shilleen--

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha :D Juu, Fumiko nukkumassa makuupussissa xD
      Ok, tarkotan vaan että jos teen huonepostauksen sekä kuvina ja videona.
      Joo, tottakai nukkejenkin huoneen esittelen! ;)
      Thänks!

      Poista
  4. ihanat housut!! <333 :)

    VastaaPoista