perjantai 9. marraskuuta 2012

An Cafe 6.11.2012. Live at Nosturi, Helsinki + Miku RT me!!

    
T-Shirt 20 € 
Notebook 5 €


 
Pin set 6 €

T-Shirt 20 €  

Miku's RT!!


NYAPPY! o(≧∀≦)o  
An Cafe'n keikka oli ihana, haluun takas! Haluun nyt tässä alussa jo varottaa että FANGIRL OVERLOAD. Joten jos et kestä tämmöstä overload fangirlingiä, niin en toki suosittele, koska sitä on luvassa, ja paljon. 
Voisin nyt alottaa tän stoorin siitä kun lähettii kävelemään Nosturille. Oltiin joku 16.00 Hesan keskustassa. Siitä sitte lähettii kävelemää Nosturiin Tokyokan'in kautta. Oli aika fail kun käveltiin siellä ympäriinsä melkein tunti kun mun piti tietää reitti sinne. Kierreltiin kaarreltiin samoja kortteleita again & again. Lopulta ohjeistuksen avulla löydettiin sinne Nosturiin. Oltiin keikkajonossa joskus 17.05. Jono ei ollu sillon vielä semmonen ihan kauheen pitkä, tunnin aikana se vaan piteni ja piteni meidän takana. Vaikka mulla oli kigurumi päällä, niin pitää kyllä sanoa että siinä ulkona seistessä tuli aika kylmä. 18.00 piti ovet avautua. Päästiin vasta joskus 18.30 jälkeen sisälle kun ei ne voinu ottaa kaikkia heti sisään, kun olis tullu kauhee kaaos. Mentiin heti siihen merkkari pöydän luo. Mulla oli vähän päälle viiskymppiä mukana. Olin valmistautunut siihen että t-paidat olisi ollut 30 e, mutta ne oli vaan 20 e kpl niin SPEND ALL THE MONEY!
Ostin kaksi t-paitaa, vihkon, ja pinssisetin (kuvat ^^), ja niistä tuli yhteensä 51 e. 
Sitte jätettiin laukut ja takit narikkaan ja lähettii yläkertaan. Siellä oli jo kunnon fiilis ja Ichiban Ii Onna oli just soinu siellä mut loppu kun me tultiin. Sen jälkeen siellä soi noin tunti vaan Katy Perry'n biisejä, oli toki vähän hämmentävää. Saatiin aika hyvät paikat, ehkä noin neljäs rivi vasemmasta sivusta. Sitten siinä tuli jotain japsuja virittämään Kanon'in bassoa ja Takuya'n kitaraa niin kaikki alko vaan huutaa "An Cafe" ja taputtaa. 
Antikut tuli noin 15-20 min myöhässä. Musa alko soida ja Teruki hyppäs esiin ja tuli siihen eteen moikkaamaan. Seuraavana Yuuki tuli esiin ja tuli eteen moikkaamaan. Sitten Kanon ja overload fangirling, meinasin tässä vaiheessa jo menettää ääneni...fail. Sitten Takuya, ja sitten viimesenä muttei vähäisimpinä Miku. Kanon ja Miku oli siinä meidän edessä täydellisesti lähes koko keikan ajan. Uskon että ne alotti Maple Gunman'illa. Ainakin muistan että se tuli ihan siinä alussa. Oli vaan niin mahtavaa kun kertsarin aikana kaikki teki sitä "shootin' gun" liikettä käsillään. Koko keikan ajan fiilis oli ihan katossa. Oli mahtavaa kuulla paljon vanhoja hyviä biisejä. Ei tullut paljoa uudelta albumilta, mikä oli musta ihan hyvä, koska vanhat biisit nappaa kyllä vähän paremmin. Kanon ja Miku katto molemmat mua silmiin ;) 
Ja toivon että ne näki mun Nyappy kigun! Olin kerrankin panostanut keikkapukeutumiseen. Ja siinä ekan biisin aikana siellä lavan reunassa istu tuolilla joku japanilainen mies joka filmas. Yritin heiluttaa siihen kameraan ja hyppiä. Uskon että siitä tulee Live tour DVD, toivottavasti oon siinä jos ne tekee semmosen! 
Sit aina biisien välissä kun ne joi, nii Miku joi sitä vettä ja sit sillee "sylkäs" yleisöö, mut ei sillee kuin sylkisit maahan, vaa sillee kuin joku lohikäärme, vaikee selittää. Ni sit se sylkäs suoraan meijän suuntaan ja avasin vaan suun ja mul oli käsi ylhääl, niin sit sitä tuli kaikkialle mun naamalle ja suuhun ja käteen. Jee, vettä Mikun suusta mun suuhun ♡ Ja pariki kertaa!
Ja sitten kaikki esitteli ittensä ja puhu vähän suomea lunttilappujen kera, niin söpöä! 
Teruki alotti sillee: "Olen Teruki." ja en kyl muista kaikkee mut sitte kun se sano: "Minä olen Helsinki." omg, kaikki repes, niin söpöä. Ja oliks se Kanon joka sano jotain ihan ihmeellistä mitä kukaan ei tajunnut, mutta söpöä kun yritti sanoa jotain suomeksi. Ja sitte kun joku heitti muumin lavalle ni Miku sano hetken päästä "MOOMIN PAPA!" sillee tosi pelottavan kuulosesti, kaikki vaan nauro. Oli ne Antikut niin söpöjä! 
Yksi pieni pettymys oli. Se oli että ei tullut Natsu Koi Natsu Game'a, jonka tanssin mä olin just opetellut. 
Siinä lopussa sitten poistuivat lavalta ja jäätiin huutamaan encorea, ja tulivat sitten takaisin parin minuutin päästä, ja vaatteet oli vaihdettu. Tuli vielä pari kolme biisiä, ja siinä ihan lopussa kun kaikki biisit oli soitettu oli vaan sillee snap, 2 sekuntia, katoin Mikua ja paita oli poissa. Ihan kuin kaikki siinä mun edessä olis kasvanut yhtäkkiä 20 senttiä. En ymmärrä, en enää nähny paljon mitään siinä lopussa, kaikki oli edessä. Mutta sitten pojat (haha, pojat, noin kolmekymppisiä) tulivat siihen eteen ja kumarsivat, ja olin onnellinen. Se onnellisuuden tunne on kiva. On semmonen onnistunut tunne, hyvä fiilis. Kaikki meni hyvin, minä nautin, toivottavasti hekin nauttivat, everybody are happy. Kaikki oli muuten hyvin mutta oli vaan vähä kuuma. Olin ihan märkä. Mutta ei ihme kun on kigu päällä, ja alla leggarit, lökärit, toppi ja t-paita. Ja niskassa oli kiva märkä harakanpesä. Mutta, päästiin sitten ulos ottaa vähän happea, ja sitten kotiin. Ja oi, veden juominen kotona oli ihanaa. Mun ääni oli ihan kähee, ja sattu oikee mahaan kun puhuin kun käveltiin Nosturilta keskustaan. 
Oli onnistunut keikka. Tosi onnistunut. Ja siinä jossain vaiheessa keikkaa lupailivat että tulisivat ensi vuonna takas, sitten VIP jos se on ens vuonna. Juttelin twitterissä yhen suomalaisen Cafekkon kanssa jolla oli VIP, ja oi sitä stooria, kyllä harmittaa.
Anteeks jos tää oli jonkun mielestä sekanen postaus tai et jaksanut lukea kaikkea, kun selitin kaiken vähän turhan tarkkaan, olin vaan tämmösellä kirjotus-mielellä nyt. 
Ja jes, kuuletteko kun oikeen hihkun ilosta kun joudun herää huomenna Lauantaina 7.30. kun on koulua -.-

++ Ok, taisin just kuolla. Oon jo pari päivää twitterissä spämminy An Cafe'n jäsenille kuvia mun kigusta, ja Miku retweettas mun tweetin äsken. ITKEN. Ihan liikaa huomioo yhessä viikossa Mikulta :D

//eng.
I'm gonna tell this short now, or try to. Me an Emma went to see An Cafe to Nosturi, Helsinki the 6th of November 2012. I was wearing a Nyappy kigurumi that I had made. We lined outside for an hour and a half. We were freezing but thank god we finally got inside. I thought the t-shirts would cost 30 €, but for my luck they were only 20 € so I bought 2 t-shirts, one notebook and a set of pins. They cost together only 51 € so I thought it was pretty cheap, or at least a price you can pay. Then we got to the concert hall, and we waited there for maybe like an hour. An Cafe was 15-20 minutes late. At first Teruki came out and introduced himself to the audience. Then Yuuki, Kanon, Takuya and last but not least Miku. I felt so happy when I saw them and I couldn't stop smiling. I could pretty much see Kanon and Miku during the whole show, we were maybe in like 4th row at the side, so it was pretty good. I could hear many of my favorite songs, but not Natsu Koi Natsu Game, which disappointed me a bit, cause I had learned the dance. Miku and Kanon both looked me in the eyes. I would say that the gig was very intense, and it was nice to be so close, I've never been so close the stage at a gig. And when Miku was drinking water he like spit it out like a dragon, haha, hard to explain, but anyways, it ended up in my mouth, all over my face and on my hand. Water Miku had in his mouth to my mouth ♡ 
I enjoyed the whole show and it was so cute when they spoke a bit Finnish for us! 
In the end after the encore Miku took his shirt off and suddenly it was like everybody in front of my grew 20 cm, I don't know, I couldn't see anything anymore!
I enjoyed the gig so much! But after the gig, as I was wearing my kigurumi, sweatpants, leggings, a tank top and a t-shirt, I was pretty much wet. I was soo sweaty and my hair was so tangled, so it was nice to get outside. Thank you An Cafe!

++ OMG, Miku just retweeted my tweet! I just went to my mentions and started freaking out when I saw that he retweeted my tweet. And I couldn't avoid a few tears. 


Xoxo, Siri 

8 kommenttia:

 1. Vau din "dräkt" är ju fantastisk !
  Kraam

  VastaaPoista
 2. ihana toi sun asu!!! <33

  VastaaPoista
 3. Ihana asu>///< Teikkö ite vai tilasitko?

  VastaaPoista
 4. Äwäwäwäwäwww hiukan ihana n_n

  Käy ihmeessä kattoon munki blogi ;3
  http://haluun-olla-sun-koira.blogspot.fi/

  Sielläkin on tosta keikasta n_n Ja Miku kyl oli niin ihana <3

  VastaaPoista