lauantai 19. tammikuuta 2013

I don't know how to smile anymore

Lauloin eilen Kiss You'ta Sirille...


Heipä hei! 
Olen vielä elossa, en ole vaan päivitellyt. Rautaa suussa. Sain raudat siis keskiviikkona. Kaikki sano että se ei satu, mutta minä nynny pelkäsin niin paljon, että meinasin vielä karata sieltä paikan päältä. Meni se ihan hyvin. Enkä mä edes tuntenut mitään. Turhaan pelkäsin. Ja tottakai nää raudat on pinkit. Nää on siis alakiinteät, elikkä ihan tämmöset perusraudat jotka on tässä edessä. Ja mulla on maailman paras ystävänpäivä edessä. Saan ystävänpäivänä yläraudat, CAN'T WAIT. Ei toki houkuttele mennä mihinkään hammaslääkäriin ystävänpäivänä, mutta no can do. On nää oikeestaan ihan kivat, jos nyt rehellisiä ollaan. Mun mielest on kivaa kun nään pinkkiä kun avaan suun. 
Eilinen meni mukavasti Emman luona. Perusmässäilyt Emman luona niinkuin aina. We love food. Nopan ulkoiluttaminen, ja kuvaaminen. Emma on tehny ton tosi hienon Big Bang julisteen!
Tänään kävin kattelemassa puhelimia, tai no iPhoneja, minä kun en muita huoli. 4'sen ja 4s'än välillä pitäisi nyt valita, ja kallistun kyllä 4'sen puolelle, koska ei pitäisi itse maksaa. Huomenna varmaan sitten hankkimaan tuo nelonen. 

Olin Gigantissa ja sitten pysähdyttiin siihen 3D telkkareiden kohdalle ja olin että kappas, näyttää aika paljolti kpop musavideolta. Nappasin siitä lasit päähän ja WOU G.NA'n Top Girl pyöri 3D'nä siinä ruudulla. Olin ihan haltioissani. Sitten se loppu ja siihen tuli jotain sambaa, jäin kuitenkin istumaan tuoliin odottamaan jos tulisi lisää kpoppia. Siinä oli vielä 4 TV'tä sen isoimman ympärillä ja oi sitä fangirlausta kun Super Junior oli siinä viereisellä ruudulla 3D'nä. Mutta se TV oli mutella, joten mun piti vaan tyytyä niiden komeuteen. Se oli Mr. Simple. Äää, olisipa siitä kuulunut ääntä niin olisin tanssinut ja laulanut mukana. Ja kun ne vaan tulee sillee 3D'nä naaman eteen niin ei siinä voi muuta kuin "Oppaaa!!"

Kuvia aika köyhästi tässä postauksessa, soriii. Mutta kun ei vaan tuu kuvattua kun oon koulussa sillon kun aurinko ulkoilee, ja kun tuun kotiin on jo ihan pimeetä.

+Iida on ihana kun se yllättää mut tikkarilla kun oon lopettanut 

Xoxo, Siri 

4 kommenttia: