lauantai 5. tammikuuta 2013

Shopping days

Käytiin perjantaina ja lauantaina shoppailemassa Emman kanssa vielä vikoissa ale-myynneissä. Kuvasaldoa on molemmilta päiviltä jonkun verran. Perjantaina oltiin stadissa ja lauantaina Hyvinkäällä. 
+ Kirjotan nyt vähän eri tavalla kuin normisti. 

// I went shopping on friday and saturday with Emma. I have some pictures from both days this time. On Friday we went to Helsinki and on Saturday to Hyvinkää. 
      
                           Perjantai         
                                         Friday
 

Käytiin syömässä etelä-korealaisessa Makki Makki ravintolassa. Se sijaitsi Bulevardilla, joten oli oikein helppo löytää tuo paikka. Syötiin molemmat Bibimbap'ia ekan kerran elämässämme. Oli oikein herkullista. Ja kun tämä ravintola myy kpop -levyjä, niin sitten Emma osti Big Bangin levyn. Sitten kun juuri istahdettiin junaan Emma kaivo levyn esille kun meidän piti tutkia sitä. Emma avasi sen ja se oli tyhjä. Siinä ei ollut levyä, koska se oli viimeinen kappale ja se tarjoilija otti sen sieltä esittely -hyllyltä. Äkkiä pois junasta, ja käveltiin takaisin sinne. Näytettiin että tyhjä kotelo ja photobook oli vaan. Se tarjoilija katto tiskin alle, ja siellä ei enään ollut niitä, ja ei se tiennyt minne se "esittely-kotelon levy" oli mennyt. Sitten siihen tuli paikalle kaksi korealaista, joiden kanssa keskusteltiin enkuksi, ja he pahoittelivat ja ottivat Emman yhteystiedot, koska heillä oli tulossa lisää levyjä, joten Emma kai saa sen sitten. Että juu, semmonen reissu.

// We went to a Korean restaurant to eat Bibimbap. It was delicious! Emma bought a kpop cd from there and when we were on the train we noticed that there wasn't a cd, it was just an empty cd case and the photobook. So we hopped off the train and went back. It was their last Big Bang -cd, and they didn't know where the cd itself was, so Emma got her money back. But she gave them her contacts, and they're gonna call her when they have more cd's.
 Ostettiin molemmat tuommoiset PSY-paidat H&M'än miesten osastolta. Lisää kpop -paitoja, H&M, kiitos!
Mun muokkaus skillsit on 10++, niinkuin huomaatte xD

// We both bought a PSY shirt from H&M Males section. More kpop shirts, H&M, please! 
And as you can see, my photoshop skills are A++ xD

 
Perjantain ostokset: PSY -paita, ja Gaga -vihko. + Gaga -huulirasva kirjekamulle. ++ Mustaa kangasväriä.

// What I bought on Friday: PSY shirt, Gaga notebook. + Gaga lipbalm to my penpal. ++ Black fabric paint.

Lauantai
Saturday  

Käytiin syömässä Korealaisessa ravintolassa taas. Tällä kertaa syötiin korealaisia sushi rullia. Oli hyviä, mutta riisi oli vähän turhan lämmintä. 

// We went to eat to a Korean restaurant again. This time we ate Korean sushi rolls. They were good, but the rice could have been a bit colder.Lauantain ostokset: USA printtileggarit, Kiss Me yöpaita (olin himoinnut tätä jo kauan, koska olen fandomiltani Kiss Me), keltaiset housut ("projektiani" varten. Näette sitten maaliskuussa mitä tarkoitan), ja askartelutarvikkeita.  

// What I bought on Saturday: USA print leggings, Kiss Me pyjama (I've wanted this for so long, since my fandom is Kiss Me), yellow pants for my "project" (you'll see what I mean in March), and craft stuff. 

Oli oikein mukavaa viettää näitä viimeisiä lomapäiviä Emman kanssa ;)

// It was very nice to spend my last holiday days with Emma ;)

Xoxo, Siri ♥2 kommenttia: