tiistai 16. huhtikuuta 2013

Lately I've found myself thinking...


   
Kuvat viimesiltä viikoilta. Fisheye peilejä fysiikan tunnilla, tee-hetkiä köksän tunnilla, musiikkia matikan tunnilla, asukuvia ja lenkkeilyä. 
Olin just pari tuntia sitten lenkillä, yllä näkyy "tulokset". Aattelin alottaa elämään vähän terveellisemmin, katella vähän mitä suuhuni laitan, ja kuntoilla enemmän. Mutta yleensähän mä vaan haaveilen kaikesta tollasesta. Nyt aattelin että voisin oikeesti yrittää. Ja jos alotan ihan tosissaan "dieetille" (en tykkää siitä sanasta, mutta siis sanotaan että elämään terveellisemmin), niin aattelin myös tehä treeniblogin. Mitäs tykkäisitte siitä? 
10 päivää vielä niin nään Justin Bieberin. En oikeesti osaa aatella mitään muuta, se on mun päässä koulussakin koko ajan. Lähes neljän vuoden odotus palkitaan 10 päivä päästä. Mua jännittää ihan sikana, koska haluun siitä päivästä täydellisen ja ikimuistoisen. Se on aika tärkee päivä. Osaan nyt jo kuvitella päässäni kun purskahdan itkuun kun nään sen hiuksetkin vaan. Oih, täydellinen poika jota olen ihaillut jo melkein 4 vuotta, here I come!!

//Some ootd's, food, exercising and school. Normal life. I'm gonna see Justin Bieber in 10 days, and I'm freaking out. 10 DAYS. I'll see that perfect boy that I've been admiring for almost 4 years, in 10 days. So surreal. 

Xoxo, Siri 

2 kommenttia:

  1. Ooh, ihanaa!! Hei ei kai haittaa jos laitan linkin sun blogiin mun blogiin? My awesome explanations ;D

    VastaaPoista