sunnuntai 25. elokuuta 2013

Miss Mix B2S Party (Reckless Love pics & vids)

I feel so happy I could die! 
Jes! Fiilikset on ihan mahtavat, eilinen oli niin unelmien täyttymys. Aloitan nyt ihan alusta.
Oltiin eilen siin Glorialla Miss Mix'in Back to School bileissä, joissa esiintyi Reckless Love ja oli siis syy miksi mentiin sinne. 




Reckless Loven keikkabussi Glorian ulkopuolella

Oltiin Glorialla jonossa 17.45 aikaan, ja päästiin aika nopeesti sitten sisään. Se oli meidän kaikkien eka kerta Glorialla, ja mä olin kuvitellut sen paikan paljon isommaksi. Oltiin siinä alussa ihan takana, ehkä noin 7. rivissä? En tiedä ihan tarkkaan, mutta aika kaukana. Ekana siinä tuli yllätysvieras joka oli semmonen pieni alle 10-v poika joka oli ollut talentissa, se oli tosi sulonen, mutta nähtiin vaan sen pää kun se tanssi, kun se oli niin pieni ja me oltiin niin kaukana. Sitten seuraavana tuli TCT joka oli suomalainen räppitrio. Oli oikein suloisia ja hyviä. Siinä koko ajan hivuttauduttiin vähän eteenpäin yleisössä. 




Seuraavana tuli Jontte Valosaari ja yllätysvieraana Ike Ikegwuonu (ihmettelin miks se näytti niin tutulta, ja sit kun se sano nimensä hokasin että se oli mun lemppari voice of finlandissa!). Ike oli ihana. Sitten tuli Diandra. 
Siinä kun odotettiin Recklessiä jammailtiin vaan sen dj'n biisien tahtiin, ja yhtäkkiä huomaan Pepen siinä meidän  edessä. Pepe ja Jalle tuli virittämään mikkejä ja bassoja, tässä lyhyt video jonka kuvasin:






Sitten odoteltiin vielä ehkä 15-30 minuuttii Reckless Lovea? Oltiin kuitenkin jo vikasta rivistä päästy tokaan riviin asti! En ole ikinä ollut niin lähellä, lähin siihen mennessä oli ollut An Cafen keikka kun oltiin noin 3. rivissä. Oltiin niin lähellä!
Sitten ne vihdoin tuli noin klo.19.50. 
Ne alotti uudella biisillä So Happy I Could Die'lla ja se oli ensimmäinen kerta kun herrat esittivät kyseisen biisin livenä.
Tässä videoni siitä:



Sitten On The Radio:



Seuraavana Animal Attraction:



Sitten uusi biisi Bad Lovin' :


Ja sitten Night On Fire:



Ja viimeisenä Hot, josta en ottanut videota, koska kuvasin vain enää sen jälkeen. 
Tässä nyt hiukan kuvasaldoa:



Tähän tartteis semmosen "HAALLELUJA!" äänitehosteen taustalle...:D Toi valo kun tulee niin täydellisesti tuolta.






That smile ♥










Ihana kuva muuten, mutta tärähti :(



Kattooko Jalle suoraan mun kameraan vai kuvittelenko mä vaan?
















Animal Attraction on myynyt kultaa ja pojat sai nämä kultalevyt!

Huhhuh! Oliko tarpeeks kuvia? Siinä oli parhaimmistoa. Sitten keikan jälkeen he tulivat antamaan nimmareita, ja silloin oltiin ekassa rivissä/aidassa kiinni ja oioioi kun ne tuli siihen naaman eteen ja mä vaan jäädyin. Eka sain TCT'ltä nimmarit käsiin.
 Olli oli laittanut valkoisen topin päälle. Olli käveli ohi ja koskin sen kättä, äääääh. Ollilta sain eka nimmarin ja sain siltä sen kortin jossa niiden kuva. Sitten taisin saada Pepeltä, seuraavana Jallelta, ja sitten Hessulta. 
Kun olin saanut kaikilta nimmarit he olivat aina välillä siinä naaman edessä antamassa muille nimmareita. Jallen ollessa siinä edessä tuijotin vaan häntä keksimättä mitään järkevää sanottavaa. Ei siinä vaan mikään pomppaa mieleen kun idolisi seisoo sun edessä. Sitten Hessukin oli hetken mun edessä ja kattelin vaan Hessun kauniita silmiä, joita eyeliner korosti oikein kauniisti. Kun näin Jallen taas tulevan suuntaani huusin jos saisin halin, Jalle tuli sitten halaamaan, ja tuoksui ihan tosi hyvältä. Ah, ihanan miehinen tuoksu. Sitten Pepe oli lähettyvillä ja huusin jos saisin halin. Avasin kädet valmiiksi ja odotin vain Pepen tulevan. Pepe hymyili ja tuli suoraan halaamaan minua. Pepen selkä oli vähän märkä ;) Ei sitä tilannetta vaan tajua kun omat kätesi ovat idolisi selässä ja hänen sinun selässä. Sitten huusin Hessulle jos saisin halin, ja Hessu sanoi tulevansa kohta halaamaan minua. Hän meni antamaan nimmareita ja oli hetken päästä takaisin, ja tuli halaamaan minua. Iiiik, Hessuhan oli ilman paitaa ja ihan märkä. En vaan tajunnut sitä tilannetta kun vasen käteni oli Hessun märällä selällä. AAAAH. Ollilta en saanut halia, koska hänen piti mennä :< 
Mutta, olen siitä huolimatta onnen kukkuloilla! Sain siinä kaiken keskellä myös Diandran nimmarin.


Jätkien nimmarit ♥

Diandran nimmari :)

Kun päästin Glorialta ulos fangirlattiin vaan koko matka assalle ja matkalla kotiinkin. Illalla laitoin youtubeen jo pari videota. Herättyäni katoin twitteristä mentionsini, Olli ja Pepe olivat retweetanneet tweettini! Tweettasin Ollille illalla linkin kuvaamaani "So Happy I Could Die" videoon. Jaaa taas kerran mielessäni pyöri vain: "I'm so happy I could die!"
Olen oikeasti niin onnellinen nyt kaiken tämän jälkeen.



Mulla oli ihan mahtava ilta! Pari unelmaa toteutu, ja äääh en vaan tiedä miten nyt jatkan elämää....
Noh, pitää tästä mennä nukkumaan koska herään vähän ennen neljää katsomaan Gagan comebackin Video Music Awardseissa!

Xoxo, Siri ♥

1 kommentti:

  1. Vau! sä olit kans tuol Glorias. :)
    Oon "otettu" et oot ottanu noin läheltä tota keikkabussii kuvan missä on tuo tekemäni taulu ns. "pääosassa"... :3

    VastaaPoista