maanantai 6. elokuuta 2012

My heart leaps for An Cafe


 

Nyt vasta alan tajuu että tässä on enää viikko jäljellä. Tää kesä meni kyllä vähän liian nopeesti. 
Olin tänään Emman kaa. 
Oltiin koneella ja just kun saavuttiin Kanon'in(An Cafe) twitter sivuille, ni se oli 7 sekuntia sitten tweetannu että niillä on live menossa niconicolive.comissa. Sit mentiin ihan sekasin ja klikattiin sitä linkkiä ja tultiin sinne japanilaiselle sivustolle, mutta ei siinä mitään videota näkynyt. Sitten 5 minuuttia oltiin ihan hädissään ja ihmeteltiin miten se video näkyy. 
Sit aateltiin että on varmaan pakko tehä käyttäjätunnus. No, sit tein käyttäjätunnuksen viidessä minuutissa, ja sit se video tuli näkyviin! Oi sitä onneellisuutta. Se oli kulunut vaan 10 minuuttia ja siinä pyöri vaan An Cafe'n musavideoita ja vanhoja live-esityksiä.
Sillon siinä oli vähän yli 6000 Cafekkoa jotka katto sitä. Siinä joutu sitten odottaa tunti ennekuin se live alko. Eka kuultiin vaan Miku'n ääni ja mä menin ihan asdfghjkl -tunnetilaan. Mutts joo, kuultiin ne vaan, ei nähty. Sit kommailtiin siinä ihan hädissään ettei nähdä niitä, ja ei kyllä muutkaan nähny. Sit tuli taas joku musavideo ja sen musavideon jälkeen mä kiljasin kun säikähdin kun ne tupshati siihen ruutuun livenä. Tuituitui ♥ Ne esitteli ittensä ja sit kaikki alko vaan spämmää niin että niitä ei nähny siinä ruudulla kunnolla. Haha, oli kyllä hauska live, vaikkei paljoa ymmärretty. Eka kerta kun näin An Cafe'n live showta. Taas ne vaan kiusas Yuuki'a as always, voi Yuuki parka. Jaja Takuya'n hiukset oli aikamoinen shokki, ne on niin lyhyet nyt. Toi vika kuva, ai vitsi, naurettii kun Miku laitto Yuuki'n laseihin tarrat, ni se ei nähny mitään. Kanon oli melkein koko ajan omassa maailmassaan niin kuin aina. Ja sit siinä lopussa en ees tiiä kuka sano, mutta joku sano "Finrando" ja sit mentii ihan sekasi(Finrando on suomi japaniks).
Loppua kohti sitä liveä katto yli 25 000 Cafekkoa! 
Ja Lady Gaga on ihan kohta, en malta odottaa! 

//I saw An Cafe live today on niconicolive.com with my friend Emma! ^^ 
It was the first time I saw their live show and I was so excited, it was great! 
They were all so cute 


Xoxo, Siri 

2 kommenttia:

  1. An Cafe's nico nico was great o(≧∀≦)o !!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. I agree! The first one I've ever seen and it was awesome! o(≧∀≦)o

      Poista