lauantai 11. elokuuta 2012

Nakki muusi nakki

 


Anteeks toi otsikko. Oli pakko. Toi on ollu mun päässä since tiistai-ilta niin oli nyt pakko laittaa se otsikoksi. Ihmettelette varmaan että mitä mä tolla tarkotan. Tiistai-iltana kattelin jotain videoita youtubessa ja sitten eksyin kattomaan tällasia "Kpop in Finnish" videoita, joissa kpop'arit laulaa ihan koreaks, mutta meidän korviin se kuulostaa siltä kuin ne laulais suomeks. Oon välillä itsekkin kuunnellu jotain biisiä ja aatellu että ihan kuin ne olis laulanut suomeks. No, tässä nyt toi paras niistä "Kpop in Finnish" -videoista: 

 

Joo, elikkä toi Taeyang'in "Nakki muusi nakki" sai mut nauramaan ihan kippurassa niin että mun vanhemmat ihmetteli että mikä mua oikeen vaivaa. Kattokaa toki ne muutkin Youtubesta!

Mutta siirrytäänpä vähän vakavempiin asioihin nyt. Keskiviikkoona(oli vaikee saada toi kirjotettuu, kirjotin koko ajan keksiviikko) olin Emman kanssa stadissa shoppailemassa ja syömässä. 
Sain vihdoin Kånkenin! Oon haaveillut siitä niin kauan, nyt oon ihan rakastunut siihen. 
Käytiin syömässä sushia Itamae Sushissa, oli ihan toosi hyvää, nam nam. 
Sitten olin keskiviikosta torstaihin yötä Emmalla, ja meillä oli tosi kivaa. Katottiin kaks jaksoa muodin huipulle'a, ja meidän lemppari Andy voitti sen toisen jakson haasteen, jee!
Sitten kävin eilen kampaajalla, ja siitä oli jo melkein puoli vuotta kun viimeks värjäsin hiukset. 
Nyt tuntuu taas siltä kuin olisin Siri, haha. 
Ja jos joku ihmettelee, niin oon värjänny pinkkiä aina sinne tänne since 2010 marraskuu.

Sain Animal Attraction'in imurointia vastaan, pitääkin kohta alkaa imuroimaan. Käväsin myös sokoksella ostaa uuden hiuslakan kun mun edelliset alko irtisanoutuu. Toi tuoksuu ihanalta!
Eilen junassa oli kolme japanilaista turistia. Niitten viereen tuli istumaan nainen jolla oli koira ja sitten yks niistä halus kuvata sitä koiraa, ja aww, ne oli niin sulosia. Aina kun näen japanialisia turisteja toivon salaa että niiltä putois jotain mitä ne ei huomaa koska mä osaan kysyä japaniks "Anteeksi, onko tämä sinun?" haha, haluun vaan päästä käyttämään mun taitoja. 
Koulu alkaa tiistaina, hirvittää kauheesti, miten tää kesä meni näin nopeesti? Kyllähän mulla oli välillä tylsää ja halusin kouluun mutta en kyllä enää hingu sinne niin paljoa...
Eipä mulla varmaan muuta...
Muuten tykkäättekö kun nykyään kirjottelen näin paljon? Ennen laitoin aina vaan paljon kuvia enkä kirjottanut paljon mitään, mutta nykyään vaan tykkään kirjottaa paljon. 

//On Wednesday I was shopping with Emma. I bought a Fjällräven Kånken backpack and I love it! We ate sushi at Itamae Sushi and it was yummy. Then I slept over at Emma's place, from Wednesday to Thursday. We had so much fun! Yesterday I dyed my hair after almost a half year! I feel like Siri again with that pink in my hair. And btw if anyone's wondering, I've dyed a small part of my hair pink since November 2010.
There were some cute Japanese tourists on the train yesterday. I always secretly wish that a Japanese tourist would fell something and not notice it cause I know how to ask: "Sorry, is this your?" haha, I just wanna use my Japanese language skills. School starts on Tuesday, and I'm not looking forward to it that much...
But anyways, I need to go clean the house now, bye!  

Xoxo, Siri 

6 kommenttia:

 1. sun hiukset!! ihanat <3<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aww, kiitos ;) Oon tosi tyytyväinen niihin nyt pitkästä aikaa :D

   Poista
 2. Erikoiset hiukset tosiaan, pidän. Ja kampaus tuo värin esiin edustavasti~
  Kysyit että pitääkö kukaan uudesta pitkän kirjoituksen bloggaustavasta... hmmh... No jos ei jaksa lukea koko raamattua, voi aina lukea englanniksi sen lyhyemmän version :D Tekstin väri on ihanan levollista lukemista silmille ainakin. Ja pitkään tekstiin mahtuu enemmän asiaa (duh) ja kieltä voi käyttää luovemmin. Arvostan silti enemmän kuvia, koska ne kertovat enemmän kuin tuhat sanaa ,P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ;) Haha, totta, uskon että monet lukee vaan enkun! :D
   Kiitos paljon palautteesta, merkitsee mulle paljon :)

   Poista