sunnuntai 26. elokuuta 2012

Tomorrow. Let's never put our paws down.


 
 Huomenna se sitten on. En oo paljoa muuta aatellutkaan tänään. Lakkasin kynsiäni tänään about 4 tuntia, ja nää on ihan kauheet, jouduin ottaa toisen käden lakat pois kun näytti niin kauheilta. Huomenna postaan asuni BTW Ball'iin jos ehdin ennen kuin suuntaan sinne. SO EXCITED! Kattelen täällä fancameja kaikista BTW Ball'eista. En tiiä saanko helpolla unta, niin paljon pörrää päässä. 
Ja löysin just tällasen faniaktion joka on huomenna sitten siellä.  https://www.facebook.com/events/251893654926045/permalink/267345526714191/?comment_id=267372206711523&ref=notif&notif_t=like 
En ite oo facessa niin oon tästä vähän pihalla, mutta aattelin tehä tällasen. Varmaan A4 tai isompi, koska oon yläkatsomossa. Idea on siis laittaa nämä Judaksen aikana ylös suomenlippuna ja kun kertosäkeistö alkaa niin käännetään risteiksi. Mutta saa nyt nähä jääkö mulla aikaa tehdä tollasta. 

Sain eilen Justin Bieber lakanat ja oon ihan ikionnellinen nyt.
Ja eiks ookki söpö Paavo laastari? Sain sen Ninalta kun se ei enää tarttennu sitä, ja Nina sai sen Emmalta, joten recycling 4 sure! Pistetään söpöt laastarit kiertoon :D 

Lähden nyt tästä jatkamaan tuntien laskemista! 

Xoxo, Siri 

6 kommenttia:

 1. aww, siri sä varman olet onnelinen kun päset kohta Lady Gagan keikalle, ja tietenkin sun JB lakanat.
  Älä kero mitän sitä keikasta mä haluan että se on ylätys.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ofc :D
   En kerro ;) Oon vaan ihan sekasin varmaan huomenna jo.

   Poista
 2. Koin suuren hämmennyksen tunteen lukiessani tekstin 'anna bussikuskille tikkari' ja rullatessani siinä samassa Bieberiin joka näyttäisi osoittavan itseään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha lol XD Se oli vaan joku random teksti mikä oli Demi'n "selässä" :D

   Poista