lauantai 1. syyskuuta 2012

My Lady Gaga Born This Way Ball Experience!









Moiih! Ensiks sanon nyt vaan että tulee PALJON tekstiä, kiva jos jaksat lukea koko tekstin, jos et, ei se mitään, haha. Raadoin tän tekstin kaa vaan pari tuntia ja pari päivää niin on tähän vähän panostettukkin. Ja anteeks kuvien kökkö laatu, kaikki iPhonella Hartwallin toisesta päästä otettu, niin ei oo mitään huippulaatuu todellekaa.

Olin maanantaina kattomassa Gagaa hartwallilla! Oli valehtelematta paras keikka ikinä, vaikka varmaan huonoin paikka mikä mulla on ikinä ollut keikalla. Siis oli se sinänsä hyvä paikka että siitä näki, mutta niin kaukana lavasta, yläkatsomo, Hartwallin toisessa päässä. Mutta joo, alotetaan nyt ihan alusta!
Saavuttiin Pasilan asemalle ja siellä oli jo monia jotka olivat menossa keikalle. Muun muassa paljon Judas-asuja ja verinen zombie aamutossuissa. Saavuttiin jonoon jossa oli mahtavia asuja kaikilla. Oltiin siinä jonossa noin klo.17.45. Siinä oli sellanen seurue meidän edessä joka koostu kai kolmesta naisesta ja kahdesta miehestä. Kaks niistä naisista alko kattelee lippujaan ja hoksas että niillä oli tiistain liput. Sit toinen niistä miehistä vaan repes ja no mitä muuta ne olis voinut tehä kuin mennä kotiin, voi tyttö raukat. Monster-pitiläiset pääsi sisään noin kuuden aikoihin. Näin siinä sitten heti sinihiuksisen Laurin joka oli ensimmäinen monster pit jonossa Rigassa! Haha, jos ette tiedä kuka Lauri on, etsikää Youtubesta "LauiiHD", Laurilla on maailman parhaat keikkavideot!
Jaa sitten näin myös Sasan! Youtubesta löytyy nimellä "SireSasa" ja hänellä on kauheasti tutoriaaleja Gaga-asuihin ja asusteihin! Ja siinä normijonossa missä me oltiin, näin myös joitain lempparibloggareitani. Sitten puoli seitsemän aikaan meitä alettiin päästää sisään. Kun päästiin sisään säntäsin heti merchandise tiskille ostamaan vähän "muistoja". Olisin halunnut sellasen swetarin jossa on Gagan naama, ja olin katellu että se oli netissä about 50€, mutta se oli siellä 80€ joten jäi kyllä sinne. Ostin kuitenkin jotain muuta jotka näkyy kun rullaa sivua alaspäin. Siinä oli kauhee ryysis kun menin siihen ostaa merch'iä ja hyvä kun sain henkee siinä ahdingossa. Aikuiset ihmiset vaan töni ja ohitti ja olisin varmaan ollu tallattu ilman korkokenkiä kun olin niin lyhyt niihin verrattuna, onneks oli vähän lisä-pituutta. Sit kun vihdoin näin siinä sitä aitaa niin otin siitä äkkiä kiinni ja vetäyidin siihen "eturiviin" kattelemaan niitä merch'ejä. Siinä meni ehkä 20 minuuttia kun jonotin siinä tungoksessa, ja sitten samalla missasin Lady Starlightin. No, kun sain merch'ini lähdettiin suuntaamaan paikkojamme kohti. Matkan varrella näky vaikka mitä asuja ja minkä ikäisiä ihmisiä. Esim. eläkeikäisiä homoja (jotka katto mua hymyillen kun mun päässä vilkkuu rusetti), minua nuorempia pikkutyttöjä joilla oli irtoripset vähän vinksinvonksin, ja sitten eniten parikymppisiä miehiä ja naisia. Päästiin paikoille ja The Darkness'ia siinä just valmisteltiin. Paikat oli kyllä siis ihan Hartwallin toisessa päässä, mutta kyllä siitä kuitenkin näki koko lavan ja screenin, vaikka Gaga oli kyllä aika lailla muurahaisen kokonen. Monster pit'kin oli aika täynnä, ja tunnistin Lauri'n heti hiuksista, ja Sasan valopäähineestä joka näkyy kuvissakin aika hyvin keskellä Monster pit'iä.
The Darkness tuli sitten lavalle ja oli kyllä jo aikamoinen show. Se laulaja yllytti meitä huutamaan, ja seiso siinä päällään taputtaen jalkojaan yhteen. The Darkenss sai kyllä tunnelman kattoon ja kaikki odottamaan Gagaa. Ennen Gagaa yleisö teki aaltoja ja huudettiin Gagaa paljoon. Gaga tuli kai joskus kymmentä vaille yheksän. Meinasin jo alkaa pillittää kun se esiriippu tippu ja näin siinä sen ihanan linnan josta olin vaan nähnyt kuvia. Sitten Highway Unicorn alko ja Gaga saapu "hevosen" selässä, eihän se oikea hevonen ollut, mutta näytti kyllä aika oikealta. Mulla meni hetki tajuta että Gaga istui sen selässä. Olin sitten ihan fiilareissa. Ja kun Government Hooker tuli, ah ♥ Yks mun lemppari biiseistä Gagalta. 
Aika alussa meistä kuulu kyllä ääntä, mutta ei niin paljon kuin Gaga halusi, niin sitten hän tokaisi: "This is not a fuc*ing funeral. And if it would be, it would be mine. Now scream!!" haha, kyllä alko tulla ääntä.
Ja Judaksen aikana piti sitten olla ne piiloristit ilmassa. Olihan niitä aika paljonkin vaikka pelkäsin pahinta. Monster pitissä oli varsinkin tosi paljon. Ja luulin että Gaga ei huomannu niitä, mutta kun katoin Lauri'n fancamin niin hoksasin että Gagahan sanoi "Hold your crosses up let's go" kohassa 1:00!



 

Se oli siis menestys. Sitten en muista missä järjestyksessä noi biisit tuli, mutta itkin Hair'in aikaina, koska luulin jo etten kuulisi sitä. Seuravaan kerran itkin Poker Face'in aikana, joo, ikr, ei see oo ees mitenkään ballaadi mutta sen aikana vaan tajusin että mä hypin täällä ylpeänä, omana itsenäni, ja näen Mother Monster'in edessäni. Se oli vähän silleen "reality hit me", että tässä mä oikeesti nyt oon. 
Sitten kun Scheiße tuli, Gaga sanoi että se oli vika biisi, mutta tiesin että ei se oo, koska The Edge Of Glory ja Marry The Night ei ollut vielä tullut. No, sitten odoteltiin Gagaa takaisin ja huudettiin kauheesti, ja näin sillon kun ne jotka pääs backstagelle poistu sieltä monster pit'istä, yh, jealous. 
Sitten tuli Edge of Glory, ja ennen Marry The Night'iä Gaga'han ottaa aina jonkun pikkutytön lavalle, niin nyt se otti jonkun mun ikäsen, ja sitten se pillitti siellä kauheesti (me too, koska olin niin happy sen puolesta) ja sit se otti yhen vielä pienemmän tytön lavalle joka oli ihan poker face :D 
Koko keikka oli menestys ja menisin vaikka miljoona kertaa uudestaan! 
Junamatkalla takasin meitä sitten "haastateltiin". Haha, sellanen pariskunta vaan kyseli kaikkea keikasta että millanen se oli, ja että oonko fani.  

 

Tuossa kuvaa mun asusta ^^

Voitte varmaan kuvitella kauan mulla meni tehä toi kuva, kun oon niin hyvä gimpin ja näitten kaa...varmaan about tunti kesti tehä toi? No...se kyllä suckaa , mutta en parempaan pysty :D 

 

Mulla oli siis päällä yks mun Gaga-paidoista, oli vaikee valita minkä niistä laitan. Ja sortsit jotka koki vähän DIY'ta. Tein niiteillä ristin takataskuun ja sitten rivi niittejä etuosan pikkutaskuun. Ja kenkulit on H&M'n. 

Keikalta ostin lätsän jota olin himoinnut kun näin sitä Japanilaisilla monstereilla, ja vilkkuvan rusetin: 




 

Anteeksi "super edustavat" kuvat... 

Mutta joo. Mahtava keikka, mahtava fiilis, kaikki hyvin, toivottavasti jaksoitte lukea. 

//I was at the BTW Ball on Monday! It was the best night of my life! Please, comment below if you wanna hear the whole story in English :)

Xoxo, Siri 




4 kommenttia:

  1. luin kaiken ;) ja ihana toi asu kuva! <3 :*

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Thänks ;) Hitsi olit nopee, julkasin tän tyylii 10 minaa sit :D

      Poista
  2. Jaksoin lukee :> Hienoa tekstiä, tunnelmat tuli aika hyvin esille (luulisin ainaki, todellisuudessahan varmasti niin uskomattomat fiilikset ettei tuhatkaan sanaa sovi kuvailemaan :D) Kuvat onneks kerto paljon. Tykkäsin tosi paljon tosta kuvasta avaruustaustalla. Tausta oli tosiaan ihana, mutta kanssa sun asu. Noi shortsit oli kyl wow koksa DIY risti. Kokonaisuudessaan hyvä postaus, teki hienosti kunniaa tälle keikalle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Wow, kiitti :D Juu, ei kyllä tuhat sanaa sitä fiilistä pysty kuvailemaan. Mut joo, kiitti hei ;)

      Poista