sunnuntai 2. joulukuuta 2012

Cybershop

Cybershop, mitä ensimmäisenä varmaan monella tulee mieleen on goottivaatteet, mutta Cybershop on niin paljon muutakin! Jos esim. haluat lävistyskoruthiustenpidennykset halvalla ja mekot netistä, ne löydät Cybershopilta!
Cybershop on minulle jo parin vuoden takaa tuttu. Löydän sieltä aina jotain kivaa, vaikka olisikin ollut tarkoitus vain katsella. Toimitus Cybershopin nettisivuilta tulee 2-5 päivässä, ja yli 75 euron tilauksille ilmainen postitus. Joten jos ei lähelläsi ole cybershopin myymälää, netistä tilaaminen on aina fiksu vaihtotehto.

Piilolinssejä olen jo kauan selaillut Cybershopin nettisivuilla, tai oikeastaan katselen niitä melkein joka päivä. Pitäisi vain varata aika optikolta, tarkistaakseni millaiset piilarit minulle sopii. Tässä on minun lemppareja:

 

Nämä ovat mielestäni kivat koska ne ovat juuri sopivasti ihanan kirkkaan siniset, ja timanttimaisuus tekevät niistä vielä coolimmat. Eivätkä nämä ole kuitenkaan liian huomiota herättävät.
  


Olen pienestä pitäen toivonut ruskeita silmiä, joten nämä olisivat juuri täydelliset. Kiva väri, ei liian tumma tai vaalea, ja ihanan luonnolliset. 

Piilolinssit löydät vahvuuksilla, sekä ilman. Crazy-piilolinssejä löytyy myös, esimerkiksi halloweenia varten. 
Hinnat kaikille linsseille ovat todella kohtuullisia, koska suurin osa niistä kestävät vuoden.

Cybershopilta löytyy myös hiusvärit, shokkivärejä lähinnä. Pinkkiä, keltaista, sinistä, and the list goes on. StarGazer Shokkihiusvärit ovat 10€ kappale, ja yksi paketti sisältää 70 ml tavaraa. 
Lempparini näistä ovat pinkki ja sininen:


 

Cybershopilta löydät myös hiustenpidennykset. Löydät esimerkiksi aidot hiuskuidut, klipsiotsatukat, rastat ja suorakuidut. Hiustenpidennyksiä löytyy hiusnauha sekä klipsi-kinnityksellä. Hiusnauhat voidaan kiinnittää hiuksiin esimerkiksi punomalla tai ompelemalla. Klipsi-kiinnitys toimii todella helposti, pinnin lailla.


 

Klipsiotsatukka


Aitohiusraita  


Haluan kiittää cybershoppia vielä tästä oivasta tilaisuudesta kertoa mielipiteeni heistä ;)
Kaikki nyt hopihopi shoppailemaan cybershoppiin

Xoxo, Siri 

6 kommenttia:

 1. Ite tykkään tosi paljo Cybershopin koruista ja laukuista. Ihanan persoonallisia♥

  VastaaPoista
 2. ihana :D
  nyt mun pitä mennä sinne shoppailemaan!

  VastaaPoista
 3. Joo no mun piti kommata näihin postauksiin joten toi raita ois hieno ja joo....

  VastaaPoista