tiistai 25. joulukuuta 2012

Merry X-mas!
Hyvää joulua! Joulu meni hyvin ja sain ihania lahjoja. Kuvat ovat parin viikon ajalta. Tossa ei ole kaikkia lahjoja jotka sain, tosta esim. puuttuu paita ja housut (koska mulla oli ne päällä kun otin kuvan) ja lahjakortti ripsien ja kulmien värjäykseen. Siitä on varmaan puol vuotta kun viimeksi värjäsin kulmat ja ripset, joten toi tuli kyllä tarpeeseen. 
Viime viikko koulussa meni tosi chillisti, ja oon ylpee ittestäni. Ja torstaina pääsin värjäyttämään kulahtaneet pinkkini, nyt ne on taas ihanat. 
Aattelin nyt alkaa kattomaan "Little Black Dress" -leffaa, jossa U-Kiss'in Dongho on. Ja sitten jos vielä aikaa jää, niin sen jälkeen haluaisin katsoa "Sunny" -elokuvan, joka on myös korealainen. Sunny on ensimmäinen korealainen leffa jonka olen nähnyt, ja suosittelen sitä kovasti kaikille jotka koreasta tykkäävät, sen löytää esim. youtubesta, joten rauhallisia elokuva hetkiä sinne :)

Xoxo, Siri ♥

4 kommenttia:

 1. Hope you had a wonderful and Merry Christmas!! I love all the things your got. Hello Kitty is one of my favorites!

  Your blog is so cute! I'm now your newest follower via greader! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oh thanks! ;) I'll write in English too next time! I love Hello Kitty too. Thank you so much for following my blog! :)

   Poista