sunnuntai 22. syyskuuta 2013

Blippo Review! ~

Sain tuossa melkein viikko sitten paketin Blippolta! Se tuli tietenkin juuri sinä päivänä kun en mennyt postilaatikon kautta kotiin. 
Olen Blippon asiakas ollut jo monta vuotta, mutta nettikaupasta en aiemmin ollut mitään tilannut. Joskus "in the good old days" kun Blippo myymälä löytyi Kampista, tuhlasin kaikki rahani sinne. 
Nykyään Blippolla on vain nettikauppa, josta löytyy kaikkea japanifanille maan ja taivaan väliltä! Lehtiä, vaatteita, puhelintarvikkeita, makeisia ja paljon muuta! 


Sain valita Blippolta jonkun tuotteen, ja suurena Hello Kitty fanina halusin nämä kuoret joita olin oikeastaan jo jonkun aikaa katsellut nettisivuilla. Oli pakko ottaa tästä paketistakin kuva, kun se kerran nin suloinen oli.Olen todella tyytyväinen kuoriin, nyt en millään haluaisi hetkeen vaihtaa muita kuoria puhelimeen. 
Kuoret pysyvät hyvin puhelimessa, olematta kuitenkaan liian tiukat. Joudun aina välillä ottamaan kuoret pois jos menen lenkille ja laitan puhelimen käsivarsi koteloon. Silloin ärsyttää aina jos on jotkut tiukat kuoret joiden kanssa taistelen 10 minuuttia saadakseni ne pois. Nämä siis ovat juuri täydellisen jämäkät. Eivät myöskään liian isot niinkuin ensimmäiset kuoreni, jotka lipsuivat aina pois puhelimesta laittaessani sen taskuun.
Tästä pääset kyseisiin kuoriin. Nyt niillä on enää hintaa 3,47€ joka ei ole juurikaan mitään! Ison karkkipussin verran, haha, ostaisin todellakin mieluummin maailman söpöimmät kuoret kuin pussin karkkia.


Extrana tuli mukaan Blippo avaimenperä!
Tällainen minulla oikeastaan roikkuu jo avaimissani, sain sen joskus shoppailtuani Blippon myymälässä.

Kiitos Blippo! ♥

Xoxo, Siri ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti