sunnuntai 29. syyskuuta 2013

Jonne Aaron live @ Askola-Areena 21.9.2013

Heippa! 
Olin 21.9. Lauantaina katsomassa Jonne Aaronia Askolassa Ninan ja meidän äitien kanssa.
Oltiin siellä noin klo. 19.30, juuri silloin kun ovet avattiin. Meidän onneksemme, ulkona jonottamassa näkyi vain 4 ihmistä. 


Päästyämme sisään yritimme katsella jos siellä olisi merchandisea, mutta missään ei näkynyt olevan. Kysyttiin joltain järjestyksenvalvojalta, joka pahoitteli mutta sanoi voivansa lohduttaa meitä. Hän kävi jostain pienestä huoneesta hakemassa kaksi isoa Jonne julistetta meille, happy happy happy. Otettiin julisteet mukaan ja mentiin Ninan kanssa jo eturiviin istumaan. Oltiin ihan keskellä eturivissä, ei ole parempia paikkoja ennen keikalla ollut. 
Puol yheksältä lämppäri tuli, joka oli suoraansanottuna aika huono. En kuullut sanaakaan mitä se laulo ja ihan kuin olis laulanut samaa biisiä koko ajan, tsori, nyt ei osunu. 
Sitten vähän ennen kymmentä Jonnea alkoi jo näkymään verhojen takana, oi mikä suloinen ilmestys. 
Kymmeneltä alkoi keikka, ja Jonne oli niin suloinen. Lauloi paljon hyviä biisejä ja jäin vain kaipailemaan kahta biisiä, Mä Jäin Henkiin (jonka sanat Jonne sanoi unohtaneensa) ja Elämän Laulu. 

Jonne katsoi mua monta kertaa syvälle silmiin, kauankin aina välillä, mutten yhtään tiennyt mitä tehdä. Hymyilin vain kuin mikäkin idiootti ilotulitusten räikyessä pääni sisällä. 
Katri Helena oli kuulemma seisonut äitiemme vieressä takarivissä keikan aikana, oli hänkin Askolaan asti eksynyt ;)Yhdessä vaiheessa Jonne rikkoi kitaransa, tässä videoni siitä (saatiin Ninan kanssa molemmat palat siitä) ^^Onnen Vuodet ^^

Keikan aikana Jonne sanoi että siellä on paitoja ynnä muuta myynnissä (jotka olivat ilmestyneet sinne miedän kököttäessä eturivissä), joten keikan jälkeen kävin ostamassa paidan. 


Keikka loppui vähän ennen kahtatoista ja oli aivan huikea fiilis varsinkin siellä eturivissä!

Siinä jotkut naiset ja tytöt jäivät huutamaan Jonnea antamaan nimmareita, ja olisin itse halunnut jäädä, mutta muut halusivat jo lähteä, niin sitten lähdimme. Mutta juuri kun lähdimme ovea päin, kiljunta alkoi ja Jonne tuli antamaan nimmareita. Kipitettiin sinne Ninan kanssa jonoon. Annoin julisteeni nimmaroitavaksi, ja halatessani Jonnea (en tarvinnut edes pyytää, Jonne halas heti automaattisesti) pyysin jos saisin yhteiskuvan. Jonne suostui ja annoin kameran Ninalle joka otti meistä kuvan. Jonnen kainalossa se reilu 10 sekuntia tuntui hyvältä, Jonne oli niin sulonen. Sitten Nina sai nimmarin ja otin kuvan Ninasta ja Jonnesta. Sitten voitiin lähteä kotiin hyvin melin! 


Juliste ja nimmari jotka saatiin


Pala Jonnen kitaraa jonka sain

Oli ihan huikea keikka ja Jonnen tapaaminen oli mitä parasta. Nyt odotellaan vaan toista Jonnen keikkaa jonne päästäisiin. 

Xoxo, Siri ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti