sunnuntai 29. heinäkuuta 2012

Saaremaa here we go again~^^ 2 "vähän" outoa biisiä, mutta jää päähän soimaan.


Long time no see.. en tiiä mistä alottaisin. Paljon on tapahtunut.
Olin 23.7. Sunnuntaina Pori Jazzissa mutta teen siitä sitten myöhemmin postauksen.
Nää tulee nyt vähän väärässä järjestyksessä koska tää postaus kertoo 24.-28.7. välisestä matkastani Eestiin, Saaremaalle. Toka kerta siellä siis. Olin viime vuonna siellä myös. Mutta juuh, asuttiin kahessa eri paikassa. Ekat 4 yötä yhessä talossa, ja vika yö yhessä toisessa kylässä. Siellä ekassa paikassa oli ihan tosi paljon kulkukissoja, ja sit vaan kissoja joilla oli omistaja mut ne sai kävellä siellä ympäriinsä kylässä. Ja koiriakin oli. Koirista mulla ei oo kuvia, mutta joistain kissoista otin. Eesti on kyllä niin halpa. Pakko sanoa. Siellä saa kahden litran kokispullon hintaan 1,34€ ja täällä saa puolen litran pullon hintaan 1,60€ tai jotain sinne päin? HALPAA.
Ja meidän pihassa kävi myös siili yks ilta.


Jännitin ihan tosi paljon tiistaita....why? JUSTIN BIEBER liput! Me haluttiin 125€'n liput, mutta niitä kuulemma ei ollut enään, ja jotain 107€'n oli, mutta yks paikka siellä sun täällä. Mutta saatiin onneks vierekkäiset 75€'n liput, jotka on kyllä ihan ok paikalla. EXCITED!! En voi uskoo sitä todeks että tuun näkemään mun kaks suurinta non-kpop idolia! Vähän alle kuukausi Gagaan ja sit ens vuonna Justin!


Vika ilta ekassa talossa oli aika "dramaattinen". Istuttiin sisällä pelaamssa jotain peliä ja yksi seurueemme tyyppi oli käynyt ulkona ja sanoi että tultaisiin kattomaan sitä pihaa. Tultiin ulos sit kattomaan mitä siellä oli niin ihmeellistä. Meillä oli ollut pyykkinaru kiinnitetty talosta puuhun ja siinä oli kuivumassa yks pyyhe ja mun kahet uimahousut. Ne oli ihan levällään pitkin pihaa kun tultiin ulos. Mun yhet uikkarit oli yhen auton tuulilasissa ja toiset oli maassa. Ja se pyyhe oli myös maassa. Mä ajattelin eka että se oli joku kissa joka oli vähän innostunut leikkimään, mutta ei selvästikkään koska se naru joka meillä oli ollut pyykkinaruna oli selvästikkin leikattu saksilla poikki. Se ei ollu mikään sellanen ohut ja heikko naru. Se oli sellan naru jota on repuissa ja sit niillä säädetään sitä kokoa(u know?). Sellanen olis mahdotonta rikkoa käsin ilman mitään työkaluja. Ja se leikkausjälki oli niin tarkkaa. Me oltiin oltu ulkona pelaamassa ja puhuttu kovaan ääneen tyyliin kello kymmeneen. Sen jälkeen mentiin sisälle. Se oli varmaan ärsyttänyt niitä naapureita. Niin, siis, seinänaapurit olivat syyllisiä tästä. Ne oli kuulemma niin tarkkoja rajojen kanssa jne. Ei kuitenkaan menty sinne haastamaan riitaa siitä mitä ne teki. Olisivat voinneet ihan aikuisina tulla sanomaan meille jos häiritsimme. Sitten he soittivat tyylii jotain kasarimusaa puoleenyöhön asti ärsyttääkseen meitä. Ja sieltä kuului myös riitelyä. Mutta joo, annettiin asian olla. Loput lomasta menikin ihan mukavasti.


Eilen ennen kuin tulin kotiin kävästiin mäkissä ja söin elämäni ekaa kertaa jotain muuta kuin Happy Meal'in. 10 vuotta olin sitä syönyt, niin kyllähän se jossain vaiheessa alkaa kyllästyttämään. Söin big macin ja tota jos oikeen rehellinen oon niin se oli kyllä paljon parempi kuin tavallinen hamppari.
U-Kiss'n AJ lähtee Amerikkaan opiskelemaan viideksi kuukaudeksi elokuun jälkeen :(
Comeback luultavasti tulee, mutta ilman AJ'tä. En tiiä miten pystyn elää 5 kuukautta ilman AJ'tä U-Kiss'issä. Ehkä mun pitäisi laulaa AJ'lle joku laula ja linkkaa se sille?
Tänään on myös U-Kiss'in ex-memberin Alexander Eusebio'n synttärit! Happy birthday darling   


Xoxo, Siri  

2 kommenttia:

 1. Pidän näistä kuvista todella, todella paljon! Useissa niissä on sitä jotain mitä haen aina kuvista :> Sait mut kiinnostumaan tästä Saarenmaasta. Toi ranta ja nää kivikasat vaikuttaa tosi houkuttelevilta! Valitettavasti en voinu lukee tota tekstii kokonaan, ku jtnki alko päätä särkee tää fontti :I Tajusin kumminki et nää konsertit lähenee ja sulla on liput. Onnea.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oih, kiitos! Olin tosi huolissani että ne kuvat on tylsiä :D
   Se on kyllä mahtava paikka, kannattaa käydä! :)
   Oho, vaihdanpa tota fonttii niin olisi ehkä helpompi lukee?
   Kiitos ;)

   Poista